Maritimt industrisamarbejde med forsvaret


Dato og tid

Torsdag d. 28. februar 2019 kl. 13:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 25. februar 2019 kl. 12:00

Sted

Sinatur Hotel Storebælt
Østerørvej 121
5800 Nyborg
Denmark

Arrangør

Udvikling Fyn P/S
+45 63759500
kontakt@udviklingfyn.dk

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) indkøber årligt materiel for ca. 6 mia kr. til hele Forsvarsministeriets myndighedsområde. En af de store myndigheder, som FMI indkøber og leverer materiel til er Søværnet. FMI er derfor en væsentlig potentiel kunde for medlemmer af Fyns Maritime Klynge, men hvordan foregår Forsvarets indkøb, udbud og samarbejde med industrien generelt? 

Fyns Maritime Klynge arrangerer i samarbejdet med FMI og Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark (FAD) et møde, hvor du hører mere om, hvordan du kan samarbejde med og levere materiel til Forsvaret.

 

Mødet foregår 

Torsdag d. 28. februar 2019
Kl. 13.00 til 16.00 
Hotel Sinatur Storebælt, Østerøvej 121
5800 Nyborg,  

FMI indkøber bl.a. materiel til fregatter, inspektionsskibe, Marinehjemmeværnet og udbyder drift og vedligeholdelse af deres skibe og materiel. 
FMI har i deres materielkapacitetsplan både drift og materielanskaffelser inden for det maritime område. Dette omfatter bl.a. anskaffelse af mindre fartøjer, drift og vedligeholdelse af skibe, anskaffelse af motorredningsbåde, drift og vedligeholdelse af systemer ombord skibene, havnebeskyttelse, sensorer og kameraer, redningsudstyr m.m. 

Til mødet kan du lære mere om, hvilke krav der er for leverancer til Forsvaret, hvordan du finder og byder på opgaver og hvilke former for samarbejde med industrien, som FMI har med kommercielle virksomheder. 

Til mødet er der indlæg fra 
Major Torben Grinderslev, Forsvarets Industrikontor - der fortæller om FMI, udbud og Forsvarets samarbejde med industrien.

Frank Bill, FAD - der fortæller om udbud, krav og procedurer for at blive leverandør til FMI og dermed Søværnet. 

John Christensen, Callenberg, der fortæller om deres nuværende samarbejde med FMI og Søværnet.

Sidste tilmelding senest d. 25. februar kl. 12.00.

Spørgsmål kontakt Mads Rasmussen på 2942 8385 eller msras@udviklingfyn.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Udvikling Fyn P/S
+45 63759500
kontakt@udviklingfyn.dk